Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα θετικά του να είσαι Αιγόκερως

Τα θετικά του να είσαι Αιγόκερως

Είναι ένα ζώδιο που έχει την σταθερότητα και την αρμονία πολύ ψηλά σε αξιακό επίπεδο

Θεωρείται ένα από τα πιο κυνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Επιπλέον δε θέλει πολύ το δράμα γιατί τον κουράζει. Έχει μια τάση να αποφεύγει τις ψυχολογικά τοξικές καταστάσεις. Είναι «απότομος» και κυριολεκτικός στο πώς μιλάει με αποτέλεσμα να τον παρεξηγούν. Ταιριάζει πολύ με το αντίθετό του ζώδιο που είναι ο Καρκίνος.

Σοβαρός

Έχει μία τάση να μη θέλει να προκαλεί τα βλέματα του κόσμου. Δεν είναι ότι τον ενδιαφέρει τόσο αυτό. Απλά δεν το θεωρεί απαραίτητο. Έχει πολλή ισχυρή αυτοπεποίθηση και μία τάση να παίρνει πρωτοβουλίες να βελτιώσει τα πράγματα ακόμα και αν όλα δείχνουν εντελώς μαύρα και καταθλιπτικά.

Είναι σοβαρός, από την άποψη ότι δε θέλει γενικότερα να «τσαλακώνεται» πολύ γιατί διαφορετικά νιώθει άσχημα με τον εαυτό του. Είναι αρκετά περήφανο σα ζώδιο και θέλει να τον σέβονται όλοι γύρω του. Φυσικά όποιος δεν τον σεβαστεί στο ελάχιστο απλά δεν του ξαναμιλάει. Ξέρει τι θέλει και πώς ακριβώς το θέλει!

Φιλόδοξος

Έχει πολλές φιλοδοξίες στη ζωή του! Θέλει γενικότερα το καλύτερο δυνατό μέλλον για αυτόν. Αυτός ο τρόπος σκέψης γίνεται συχνά αντικείμενο θαυμασμού από τους υπόλοιπους. Δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ο εγωισμός του άλλωστε δεν τον αφήνει να στεναχωριέται ή να απογοητεύεται και για πολύ.

Ξέρει τι σημαίνει κόπος, πόνος, κι έχει αναπτύξει απίστευτες αντοχές! Θυμίζει έντονα Σκορπιό όσον αφορά τις ψυχικές του αντοχές και για να πούμε και την αλήθεια δεν ξέρουμε ποιος έχει αντιγράψει ποιον!  Ο Αιγόκερως, και φιλόδοξος είναι και δουλεύει σκληρά για να αποκτήσει ότι επιθυμεί! Συνεπώς του αξίζει σεβασμός και ένα μεγάλο μπράβο για όλα!

Εκτός όμως από επιμονή, έχει και υπομονή ο Κρόνιος Αιγόκερως! Μεγάλο πράγμα να έχεις φιλοδοξίες, αντοχές, πείσμα, αλλά και υπομονή για να δρέψεις τα καλά που έχεις –τόσο προσεκτικά και μεθοδικά- σπείρει!

Είναι αυτάρκης, αυτόνομος, ανεξάρτητος κι όλα τα καλά! Βάλε στοίχημα ότι σε έχει ανάγκη και θα το χάσεις από χέρι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024