Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς στεναχωριέται ο Καρκίνος

Πώς στεναχωριέται ο Καρκίνος

Ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ας δούμε πώς αντιμετωπίζει τη θλίψη και τη στεναχώρια

Όλα τα ζώδια στεναχωριούνται, αλλά ο Καρκίνος έχει μία τάση να τα παίρνει όλα αυτά πολύ διαφορετικά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Συνήθως έχει μία τάση να εκδηλώνει τη στεναχώρια του με εντελώς δραματικό τρόπο

Καβούκι

Ό,τι κάνει και ο κάβουρας. Κλείνεται που λέτε στο καβούκι του, δε θέλει να βλέπει και να ακούει κανέναν. Στεναχωριέται και θρηνεί εσωτερικά. Όταν σιγουρευτεί ότι είναι ολομόναχος τότε το δάκρυ δε σταματάει να πέφτει. Σκέφτεται τα πράγματα σε πιο βαθύ πλαίσιο. Αναλύει γενικά τον κόσμο με περισσότερα νοήματα πέραν του λογικού.

Βλέπει δηλαδή και τη συναισθηματική διάσταση σε μία κατάσταση και αυτό τον καθιστά ακόμη πιο εσωστρεφή και ευαίσθητο. Τον καθιστά πιο «κλειστό» για τον λόγο ότι νιώθει μόνος σε έναν κόσμο που οι υπόλοιποι δε νιώθουν τα συναισθήματα σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως εκείνος.

Δράμα

Βιώνει χαρμολύπη και στεναχώρια. Μέσα από αυτά τα συναισθήματα ο Καρκίνος πάντα βγαίνει πιο δυνατός, πιο εγωιστής και πιο κυνικός. Σε αντίθεση με αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι, οι Καρκίνοι όταν στεναχωριούνται δεν αποδυναμώνονται αλλά βγαίνουν μέσα από αυτό εντελώς δυνατοί. Είναι σα να ‘ναι άλλοι άνθρωποι. Η ψυχολογία τους μοιάζει πολύ πιο σοβαρή και απότομη.

Το δράμα είναι για αυτούς ο δρόμος μέσα από τον οποίον θα απελευθερώσουν όλον τον εσωτερικό τους κόσμο. Θα ακούσουν μουσική, θα το ρίξουν στα γλυκά και δε θα κοιμούνται εύκολα. Έχουν μία τάση να ξενυχτάνε προκειμένου να ξεπεράσουν αυτά που σκέφτονται.

Φίλοι

Οι κοντινοί άνθρωποι του δεν παρεξηγούν τη συμπεριφορά του. Δεν τους κάνει εντύπωση που δεν τους μιλάει, που έχει απομακρυνθεί διότι ξέρουν τον χαρακτήρα του. Αυτό αγαπάνε σε εκείνον και αυτό επίσης θαυμάζουν.

Τη δύναμη που έχει ο Καρκίνος να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες ολομόναχος, χωρίς συμβουλές και βοήθεια. Αυτό επειδή ο Καρκίνος έχει μάθει μία ολόκληρη ζωή να λύνει μόνος του τα προβλήματά του. Δεν είναι ευθυνόφοβος, το αντίθετο.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024