Στα… χνάρια Τόσκα ο Κυρίτσης : Χούλιγκαν με παπιά η Ομάδα Δέλτα
Είχε προηγηθεί η δήλωση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, που είχε μιλήσει με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για την Oμάδα Δέλτα
Μετά τους μπαχαλάκηδες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για τους άνδρες της Ομάδας Δέλτα, φαίνεται πως την ίδια και χειρότερη άποψη έχει ο Γιώργος Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ .
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Κυρίτσης έκανε λόγο για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της κυβέρνησης με την ατζέντα της ασφάλειας, φέρνοντας ως παράδειγμα το θέμα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων. Ερωτηθείς για την Ομάδα Δέλτα και την κατάργησή της από τον Νίκο Τόσκα, έκανε λόγο για «χούλιγκαν με παπιά» που έπεφταν στον κόσμο και χτυπούσαν ανεξέλεγκτα.
Είχε προηγηθεί η δήλωση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, που είχε μιλήσει με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για την Oμάδα Δέλτα.
«Εγώ την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους» είχε πει ο κ. Τόσκας .
- Εστίαση: Χάνει έδαφος το «υγιεινό fast food» – Η νέα πραγματικότητα
- Xmas blues: Πως να αντιμετωπίσουμε τη θλίψη των γιορτών
- ΚΕΠΕ: Μείωση 3,3% στο πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το α’ τρίμηνο του 2025
- UBS: Ο «αόρατος» πληθωρισμός που διαμορφώνει τις προσδοκίες των καταναλωτών
- Αρκάς: Η καλημέρα του γιορτινού Σαββάτου
- Κλιματική κρίση: «Hot spot» η Μεσόγειος – Γιατί θερμαίνεται ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο
