Πέτσας : Μάταιος κόπος η επίθεση στον Στεφανή
«Είδαμε σήμερα μία ανήθικη επίθεση στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας
Σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα προσόντα και τους τίτλους σπουδών του Αλκιβιάδη Στεφανή, στρατηγού εν αποστρατεία, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού για τη θέση του συντονιστή για το προσφυγικό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
«Είδαμε σήμερα μία ανήθικη επίθεση στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.
Επίθεση σε ποιον;
Σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε επί 4 δεκαετίες τον Ελληνικό Στρατό και τίμησε το εθνόσημο.
Σε έναν διακεκριμένο αξιωματικό που εξελίχθηκε στην ιεραρχία του Στρατού και έγινε Αρχηγός ΓΕΣ. Τοποθετήθηκε μάλιστα σε αυτή τη θέση, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του, από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Σε έναν άνθρωπο που επωμίζεται τώρα ένα εθνικά κρίσιμο έργο, αυτό του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος ως επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων.
Επίθεση γιατί;
Για να υπονομευθεί η εθνική ομοψυχία σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα;
Για να υπονομευθεί το έργο που έχουμε αναλάβει, κατ’ απαίτηση όλων των Ελλήνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα;
Μάταιος κόπος. Με την Ελλάδα ενωμένη, η Κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα το έργο της με γνώμονα την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ευημερία των Ελλήνων».
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)
- Στα γαλανόλευκα ο εμβληματικός πίδακας Jet d’Eau – Η Γενεύη τιμά την ελληνική γλώσσα
- Κάθριν Ο’Χάρα: Από τι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του Μόνος Στο Σπίτι – Ιατρικό πόρισμα
- Αταλάντα – Κρεμονέζε 2-1: Παραμένει σε «τροχιά» Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
