Τόμπκινς: «Διαφορετική ομάδα χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός»
Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ρεάλ, σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι επικίνδυνοι χωρίς τον αρχηγό τους.
Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την πλευρά της ισπανικής ομάδας πάντως να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ανά πάσα ώρα και στιγμή και να τονίζει πως αυτή η απουσία μπορεί να είναι ευεργετική για τους Ερυθρόλευκους.
Κάτι που έκανε και ο Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του για το ματς με τους Πειραιώτες, ότι το συγκρότημα του Κεμζούρα μπορεί να εμφανιστεί ακόμα πιο επικίνδυνο χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό του.
Συγκεκριμένα ο Τόμπκινς είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα μία σκληρή ομάδα, που είναι δύσκολο να τη νικήσεις. Έχουν το δικό τους στιλ και πάντα μένουν πιστοί στη δική τους φιλοσοφία. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, γιατί είναι αθλητική ομάδα και σκοράρουν πολύ. Χωρίς τον Σπανούλη θα είναι μία διαφορετική ομάδα, αλλά αυτό θα κάνει τους υπόλοιπους παίκτες να βγουν μπροστά και να γίνουν επικίνδυνοι, όπως πάντα».
- «Κάτασπρο» από το χιόνι το Μπόντο λίγες μέρες πριν το ματς με την Ίντερ (vid)
- Φορολογικά έσοδα 6,,1 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο – Πάνω από τον στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα
- Π. Μαρινάκης – Καισαριανή: Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών
- Ποιος είναι ο διαιτητής που σφυρίζει στο Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Αφρικανική σκόνη: Καλύφθηκε η Κρήτη – Δορυφορικές εικόνες αποτυπώνουν το φαινόμενο
- Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες



