Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια και ψέματα: Αυτά κρύβουν την αλήθεια κατά καιρούς

Ζώδια και ψέματα: Αυτά κρύβουν την αλήθεια κατά καιρούς

Δε λέμε ότι όλα τα ζώδια λένε ψέματα κάθε μέρα, κάποιες φορές όμως ορισμένα από αυτά επιλέγουν να κρύβουν την αλήθεια

Τα ψέματα πάνε κι έρχονται για ορισμένα ζώδια. Κάποια τα λένε είτε για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους. Κάποια άλλα τα λένε γιατί νιώθουν άσχημα που η αλήθεια δεν είναι τόσο «βολική». Είναι όντως πιο «βολικό» να πεις ότι χάλασε το κινητό σου που ήταν δώρο από τον σύντροφό σου παρά ότι το έχασες. Το θέμα είναι  να αναγνωρίσεις πότε λένε ψέματα.

Δίδυμος

Αν γνωρίζουμε ένα πράγμα για τους Διδύμους, είναι ότι αλλάζουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Οπότε, δε θα πρέπει να εκπλαγούμε όταν καταλάβουμε ότι διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα, ώστε να την παρουσιάσουν όπως τους συμφέρει. Είναι γνωστό επίσης για τους Διδύμους, το γεγονός πώς όλη η υφήλιος τους λέει διπρόσωπους. Ε κάποιος λόγος θα υπάρχει προφανώς.

Καρκίνος

Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε αμέσως, αλλά οι Καρκίνοι δεν είναι πάντα ειλικρινείς. Συνήθως υπερβάλλουν και μιλούν με ανακρίβειες, όταν χρειαστεί να καλύψουν κάποιο λάθος που έχουν κάνει. Είναι πολύ ευαίσθητοι και για αυτό μπορεί να πούνε κάτι που δεν ισχύει (πχ. μου αρέσει η μπλούζα σου).

Λέων

Γνωστοί για τον εγωισμό τους, οι Λέοντες μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για να τον προστατεύσουν. Κάθε φορά που αισθάνονται ανασφάλεια, είναι ικανοί να δημιουργήσουν πλαστές καταστάσεις, απλώς για να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής μας. Πάνω από όλα ο εαυτός τους.

Ζυγός

Όταν βρίσκονται έξω από τα νερά τους, οι Ζυγοί ίσως χρησιμοποιήσουν κάποιο ψέμα, ώστε να νιώσουν πιο άνετα. Επιπλέον, μισούν τους διαπληκτισμούς. Επομένως, για να τους αποφύγουν, προτιμούν να παραλείψουν την αλήθεια. Δεν τους αρέσει να λένε ψέματα καθόλου πάντως γιατί θέλουν ισορροπία και αρμονία.

Σκορπιός

Η τεράστια ικανότητα των Σκορπιών στα ψέματα, προέρχεται από το γεγονός ότι είναι πολύ καλοί στο να κρατούν μυστικά. Όταν αποφασίσουν να κρύψουν την αλήθεια, το κάνουν εξαιρετικά. Βέβαια, αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια, και οι συνέπειες δεν πρόκειται να είναι ευχάριστες.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024