Συντονισμένη επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν περίπου 100 άτομα, τα οποία συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Ροτόντας.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μάλιστα περικύκλωσαν τους αγνώστους και προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, ενώ τα υπόλοιπα άτομα αποχώρησαν.
Την ίδια ώρα, άνδρες των ΜΑΤ απαγορεύουν την προσέλευση προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.