«Βολές» Γ. Λοβέρδου προς Πρ. Παυλόπουλο και Δ. Μιχαηλίδου μέσω του One Channel
Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος τάχθηκε κατά του ενδεχόμενου μιας δεύτερης προεδρικής θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου υποστηρίζοντας πως δεν είναι πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής εντός του κυβερνώντος κόμματος.
«Βόμβα» έριξε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας στο One Channel.
Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τάχθηκε κατά του ενδεχόμενου μιας δεύτερης προεδρικής θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου υποστηρίζοντας πως δεν είναι πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής εντός του κυβερνώντος κόμματος.
Ωστόσο όπως είπε, ο πρωθυπουργός είναι εκείνος που θα αποφασίσει.
Ο κ. Λοβέρδος εξαπέλυσε βολές και κατά της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της με τις οποίες συνέδεσε τα ευρήματα στην ΑΣΟΕΕ με όσα γίνονται στη Συρία.
Πηγή: onetv.gr
- Greece Steps Up VAT Refund Audits to Curb Fraud
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να σταματήσει την απόπειρα εκφοβισμού του αγροτικού κόσμου
- Κατασκευή νέου φράγματος στη Σάμο
- Κατασχέθηκαν 12 τόνοι ακατάλληλων προϊόντων από την Περιφέρεια Αττικής – Χαλασμένα μπιφτέκια και τυριά σε μαγαζιά
- Ο Γιαμπουσέλε ίσως αποχωρήσει από τους Νικς
- Μενίδι: Τραυμάτισαν με πέτρα υπάλληλο απορριμματοφόρου
