Στη…  διάψευση της Αστυνομίας για τα ευρήματα που βρήκε στο στέκι αντιεξουσιαστών στο Οικονομικό πανεπιστήμιο προχώρησε επί της ουσίας η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία «αποκάλυψε» ότι αυτά που ανακαλύφθηκαν σε αίθουσα της πρώην ΑΣΟΕΕ  είναι όπλα στα οποία έχει πρόσβαση και ο στρατός της Συρίας!

Η κ. Μιχαηλίδου άφησε άφωνους τους ακροατές ραδιοφώνου στο οποίο έδωσε συνέντευξη. Κληθείσα να σχολιάσει την «επέμβαση» ή για άλλους εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. σε κατειλημμένους χώρους του Οικονομικού πανεπιστημίου όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face, πυροσβεστήρες και φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου ήταν ιδιαιτέρως… αποκαλυπτική.

Η υφυπουργός Εργασίας που αποτελεί το νεότερο μέλος της κυβέρνησης, τόνισε πως θεωρεί αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της Αστυνομίας σ΄ ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα και να βρίσκει μέσα πολεμοφόδια όπως αυτά που έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

Συρία όπως…  ΑΣΟΕΕ

«Ως κάτοικος του κέντρου αλλά  και ως πολίτης της χώρας αυτής, το θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης, σε ένα πανεπιστήμιο  και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό» τόνισε η κ. Μιχαηλίδου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4.

Στη συνέχεια ξεπέρασε τον εαυτό της παραλληρίζοντας – ούτε λίγο ούτε πολύ – τα «όπλα» που βρέθηκαν στην πρώην ΑΣΟΕΕ με αυτά στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

«Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό όταν έχουν βρεθεί τρομερά επικίνδυνα όπλα τότε υπάρχει σίγουρα πολύ μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Μιχαηλίδου.

(Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα στο 10ο λεπτό) 

Όταν η κ. Μιχαηλίδου μπέρδεψε τον εθελοντισμό με το έπος του 40΄

Προσφάτως, η κυρία Μιχαηλίδου, μιλώντας για την εθνική επέτειο, έκανε αναφορά στην αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παππούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους».

Το μήνυμά της συνεχίζει ως εξής: «Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. «Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν». Ζήτω η Ελλάς!».

«Γλέντι» στο Twitter

Το Twitter μόλις αντιλήφθηκε την πρωτοφανή δήλωση της κ. Μιχαηλίδου δεν άργησε να την διακωμωδήσει. «Πύραυλοι κρουζ εκτοξεύτηκαν πριν λίγο από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ», γράφει ένας χρήσης ενώ ένας άλλος έχει ανεβάσει μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ο Σύρος πρόεδρος Άσαντ ανάμεσα στους φοιτητές που διαμαρτυρόντουσαν για το «λοκ άουτ» της Συγκλήτου του Οικονομικού πανεπιστημίου.

«Ο Συριακος στρατός προμηθευόταν σπασμένα μάρμαρα, στιλιάρια και μπουκάλια σέρκοβα από τα υπόγεια της ΑΣΣΟΕ αποκάλυψε η υπουργός Δόμνα Μιχαηλιδου» αναφέρει ένας άλλος χρήσης στα social media.