Δίχασε, προβλημάτισε και εξόργισε το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου...

Πολλές αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή και συγκεκριμένα στο φύλλο της Τρίτης.

Παρ’ όλο που ο  Δημήτρης Χαντζόπουλος είναι ένας από τους γνωστούς σκιτσογράφους στην Ελλάδα κι έχει δημοσιεύσει ορισμένα από τα καλύτερα σκίτσα που έγιναν ποτέ, το συγκεκριμένο του σκίτσο, δίχασε, προβλημάτισε και εξόργισε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

Το προκλητικό σκίτσο

Το σκίτσο του αφορούσε το θέμα με το πανεπιστημιακό άσυλο και τα όσα έγιναν την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ.

Έτσι λίγες μέρες λοιπόν πριν τις εκδηλώσεις για την 17 Νοέμβρη, ο σκιτσογράφος ζωγράφισε ένα τεθωρακισμένο με το σήμα της αναρχίας και μία γροθιά να βρίσκεται  έξω από το Πολυτεχνείο και τα ΜΑΤ να είναι στο εσωτερικό και στις κολώνες του Πανεπιστημίου.

Το σκίτσο αυτό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media, ενώ αρκετοί χρήστες του Τwitter άσκησαν σκληρή κριτική τόσο στο σχέδιο όσο και στον δημιουργό του.

Πολλοί συνδύασαν το τανκ του σκίτσου με το τανκ των συνταγματαρχών που έριξε την πύλη του Πολυτεχνείου το 1973. Κι αν μη τι άλλο πρόκειται για μεγάλη ασέβεια στους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Αντιδράσεις στα social media:

https://twitter.com/lazaxar/status/1194501555568959488

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr