Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΣΟΕΕ: «Δεν ανακαλώ» λέει ο Μάρκου - «Φλερτάρετε με το μπάχαλο» απαντάει ο Μαρκόπουλος

ΑΣΟΕΕ: «Δεν ανακαλώ» λέει ο Μάρκου – «Φλερτάρετε με το μπάχαλο» απαντάει ο Μαρκόπουλος

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη στη Βουλή, ενώ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως κατήγγειλε ότι φοιτητές έσπασαν με αλυσοπρίονο την είσοδο του οικονομικού Πανεπιστημίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, φώναξε από κάτω «και καλά έκαναν».

Την αντίδραση των βουλευτών προκάλεσε σήμερα στην Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον Ποινικό Κώδικα, οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου, σχετικά με όσα συνέβησαν στην πρώην ΑΣΟΕΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη στη Βουλή, ενώ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως κατήγγειλε ότι φοιτητές έσπασαν με αλυσοπρίονο την είσοδο του οικονομικού Πανεπιστημίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, φώναξε από κάτω «και καλά έκαναν».

«Δεν ανακαλώ τη δήλωσή μου», είπε ο κ. Μάρκου σήμερα στη Βουλή, εμμένοντας ότι η Σύγκλητος, κλείνοντας το πανεπιστήμιο, στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος που κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι φλερτάρουν με το μπάχαλο.

Μάρκου: Να λυπάστε όταν κλείνουν τα πανεπιστήμια, όχι όταν ανοίγουν

«Είναι προφανές ότι είναι αδύνατο να συμφωνήσουμε γιατί το να κλείσει το πανεπιστήμιο εσείς το θεωρείτε θεμιτό. Εμείς θεωρούμε ότι το κλειστό πανεπιστήμιο είναι το πιο τραγικό συμπέρασμα και η πιο τραγική κατάληξη μιας διαδικασίας. Και με αυτή την έννοια, η άποψή μου είναι ότι καλά έκαναν» ανέφερε ο κ. Μάρκου στη Βουλή.

«Υπερασπίστηκαν το δικαίωμα τους να μπαίνουν στο σπίτι τους, οι φοιτητές- όχι οι μπαχαλάκηδες- οι φοιτητές του πανεπιστημίου και ταυτόχρονα οφείλω να τους συγχαρώ γιατί στάθηκαν αντάξιοι του πνεύματος των ημερών.

»Να λυπάστε όταν κλείνουν τα πανεπιστήμια, όχι όταν ανοίγουν. Ανακαλέστε λοιπόν εσείς, γιατί η σύγκλητος έκλεισε το πανεπιστήμιο και αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και δυναμίτισε και το κλίμα, και πολύ φοβούμαι μήπως δούμε χειρότερα τις επόμενες ημέρες», κατέληξε.

Μαρκόπουλος: Φλερτάρετε διαρκώς με το μπάχαλο

«Είστε αμετανόητοι», σχολίασε απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Αυτά που ακούσαμε, από τον κ. Μάρκου, με τα αλυσοπρίονα, αυτά που έχουμε ακούσει -όσο και αν φωνάζει ο κ. Λάππας ότι δεν το είπε- για τις μολότοφ, έχουμε μάτια, έχουμε αυτιά και μπορούμε να κατανοήσουμε τι ειπώθηκε» πρόσθεσε.

«Πριν από λίγο ήμασταν στο ΣΚΑΪ παρέα με τον κ. Μπαλάφα ο οποίος είπε ότι το ρόπαλο δεν είναι και καλάσνικοφ. Να σας θυμίσω ότι ο Κοτζαμάνης με ρόπαλο χτύπησε τον Γρηγόρη Λαμπράκη και τον σκότωσε. Πραγματικά αναρωτιέμαι: Πού πάτε; Τι λέτε; Έχετε κόψει κάθε σχέση με την κοινή λογική; Γιατί φλερτάρετε διαρκώς με το μπάχαλο; Ιδεολογικοποιείτε το μπάχαλο;».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024