Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα

Νέες αλλαγές και πρωτοβουλίες θα φέρουν σε όλα τα ζώδια, οι σημερινές πλανητικές όψεις

Κριός

Επαγγελματική και οικονομική ευημερία για το ζώδιό σας σήμερα αγαπητοί Κριοί. Τώρα ήρθε η ώρα για νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Στον ερωτικό τομέα ανθίζουν οι πιθανότητες για νέο ταίρι. Παρ’ όλα αυτά, μη φέρεστε με ένταση στα δικά σας άτομα και στον σύντροφό σας. Η σημερινή όψη ευνοεί την ένταση και τον εγωισμό. Κάντε νέες κινήσεις σε όλους τους τομείς. Σήμερα είναι η μέρα σας.

Ταύρος

Υπάρχει μία γενικότερη βαρεμάρα σήμερα Ταύροι μας. Κάνετε έναν απολογισμό για τις δύσκολες εβδομάδες που περάσατε και αναθεωρείτε πολλά για την καθημερινότητά σας από εδώ και πέρα. Εργασιακά δημιουργείτε νέες σχέσεις με τους συναδέλφους σας, ενώ ο ερωτικός τομέας είναι γεμάτος πάθος και φλερτ. Σήμερα οι όψεις ευνοούν το ζώδιό σας για μία νέα ρομαντική και ερωτική γνωριμία.

Δίδυμος

Φίλοι Δίδυμοι σήμερα είναι η μέρα της «απελευθέρωσης» για εσάς. Οι συναισθηματικές δυσκολίες με το ταίρι σας θα ξεπεραστούν και θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση και ρομαντισμό. Η επαγγελματική σας προοπτική φαίνεται να εξελίσσεται προοδευτικά, ενώ παράλληλα αφήνετε πίσω τα φαντάσματα του παρελθόντος. Εν ολίγοις χαρείτε το!

Καρκίνος

Υπέροχη ημέρα για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι! Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις γίνονται ευχάριστες και εξελίσσουν όλους τους τομείς. Κοιτάξτε να κοινωνικοποιηθείτε λίγο περισσότερο, να δημιουργήσετε νέες ανθρώπινες σχέσεις. Σήμερα τα επαγγελματικά σας θα πάνε αρκετά καλά, ενώ ερωτικά ο σύντροφός σας θα σας αποκαλύψει κάτι πολύ θετικό όσον αφορά τη σχέση σας.

Λέων

Εσείς λιοντάρια μας σήμερα αναθεωρείτε πολλά. Στρέφεστε στον εαυτό σας και διερωτάστε για τα όποια λάθη σας. Γίνεστε καλύτεροι μέσα από το ταξίδι αυτογνωσίας που σας περιμένει. Επαγγελματικά πρέπει να είστε συγκρατημένοι ψυχολογικά και να μη νευριάζετε. Συναισθηματικά πιθανόν να σκέφτεστε κάποιον πρώην σας ή να θέλετε να βρείτε κάτι καινούργιο.

Παρθένος

Προσπαθήστε να συναντηθείτε με άτομα και πιστούς φίλους από το παρελθόν. Μη δειλιάσετε να συζητήσετε, να ανοίξετε τον εσωτερικό σας κόσμο στα άτομα που σας αγαπάνε. Επαγγελματικά θα είναι αρκετά βαρετά από άποψη γεγονότων ενώ στα συναισθηματικά έχετε εξελίξεις. Ερωτική ανανέωση με τον σύντροφό σας, είτε κάποιο ταξίδι, βόλτα, είτε νέα φλέρτ και γνωριμίες.

Ζυγός

Να έχετε υπομονή και αρμονία γιατί μόνο έτσι θα κατακτήσετε νέες φιλόδοξες καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά σήμερα θα έχετε μία τάση να νευριάζετε με τους κοντινότερους σε εσάς. Αυτό γιατί νιώθετε την ανάγκη από φροντίδα και αγάπη πολύ πιο έντονα. Μη μιλάτε αυτάρχικά στον σύντροφό σας γιατί μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματική ρήξη μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι πιθανόν να γνωρίσετε νέο ρομαντικό πρόσωπο.

Σκορπιός

Σήμερα αγαπημένοι φίλοι σταματάτε τις σπατάλες και τα πολλά έξοδα. Νέες προοπτικές επαγγελματικής και ερωτικής φύσεως θα σας κάνουν να αγχωθείτε. Αξίζει ωστόσο να δεχτείτε αυτές τις νέες ευκαιρίες της ζωής, με αισιοδοξία και όχι φόβο. Η σημερινή όψη ευνοεί είτε φλερτ για τους ελεύθερους, είτε σκέψεις αντικατάστασης του ήδη υπάρχοντα συντρόφου. Η ατμόσφαιρα διακατέχεται από πάθος.

Τοξότης

Αναμένονται νέες προοπτικές καριέρας και αναθεωρήσεις για τη δική σας αυτοβελτίωση. Μην ξεχνάτε να δείχνετε συναισθήματα στον σύντροφό σας χωρίς εγωισμό. Θα πάρετε νέες πρωτοβουλίες είτε στα επαγγελματικά, είτε στα ερωτικά. Οι ελεύθεροι Τοξότες, θα γνωρίσετε κατά πάσα πιθανότητα έναν καινούργιο ερωτικό σύντροφο. Οι προοπτικές για μακροχρόνια σχέση είναι μεγάλες.

Αιγόκερως

Σήμερα υπερ-αναλύετε τα πάντα αλλά είναι μόνο για καλό. Θα επαναπροσδιορίσετε αξιακά ορισμένα πράγματα που σας ταλάνιζαν. Θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές και θα επιλέξετε κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά-ερωτικά. Είστε ανοιχτοί για νέες ερωτικές εμπειρίες. Η συναισθηματική ισορροπία έρχεται να διορθώσει τη συναισθηματική ανισορροπία του προηγούμενου διαστήματος.

Υδροχώος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αισιόδοξα και ευχάριστα πράγματα έρχονται σήμερα τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τα προσωπικά-κοινωνικά και ερωτικά σας. Δεχτείτε την όποια πρόταση σας κάνει ο σύντροφός σας και μην έχετε ένταση και αρνητική αντίδραση συνέχεια. Επιπλέον, θα συζητήσετε αρκετά μεταξύ σας για προβλήματα που εδώ και καιρό σας επηρεάζουν ψυχολογικά, εγωισμό ζήλια κλπ.

Ιχθύς

Οι όψεις ευνοούν επιτυχίες για σήμερα κυρίως αν βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επενδύσετε σε αυτές.  Θα έχετε κάποια ουσιαστική κουβέντα με τον σύντροφό σας, ή θα γνωρίσετε τους δικούς του ανθρώπους. Οι ελεύθεροι θα έχετε υψηλές πιθανότητες για νέα γνωριμία.  Παρ’ όλα αυτά θα σας πιάσει μία ανησυχία, αμφιβολία ως προς το τι είναι αλήθεια, τι ψέματα και θα ψάξετε τη λύση.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024