Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Τι να περιμένουν τα ζώδια;

Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Τι να περιμένουν τα ζώδια;

Ο Ερμής από τον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 31 Οκτωβρίου η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου και μας καλεί να επιστρέψουμε στο παρελθόν για να θεραπεύσουμε παλιές πληγές

Στον απόηχο της νέας Σελήνης στον Σκορπιό, που κορυφώθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου,  και σήμερα Τρίτη, νιώθουμε ακόμη έντονα την επιρροή της, που μας έφερε εσωστρέφεια και έστρεψε την προσοχή μας στα οικονομικά. Με οδηγό το ένστικτό μας, που θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ και μπορεί να μας καθοδηγήσει μοναδικά στις σχετικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε κι απαιτούν δράση, ανεξάρτητα από το εάν  αυτές έχουν σχέση με τρίτους, δεν έχουμε παρά να κινητοποιηθούμε άμεσα για να έχουμε ευνοϊκές εξελίξεις.

Παράλληλα, καθώς η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο λίγο πριν η δεύτερη περάσει στον Τοξότη κι ο τελευταίος αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, αλλάζει σταδιακά η διάθεσή μας, και δεν αποκλείεται να αναζητήσουμε ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούμε για να βολτάρουμε.

Έτσι ή αλλιώς έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ανάγκες και τα συναισθήματά μας στους γύρω μας, αλλά και σε πρόσωπα με τα οποία είχαμε σχέση στο παρελθόν και τις επόμενες ημέρες θα κάνουν την επανεμφάνιση τους. Στο μενού είναι και οι ερωτικές εξομολογήσεις, που θα απογειώσουν τις σχέσεις, αλλά και οι διαδικασίες βαθύτερης ενδοσκόπησης που θα ανακουφίσουν την ψυχή μας.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Σκορπιοί, τους οποίους τίποτα δε φαίνεται ικανό να τους εμποδίσει στο να πετύχουν τις επιδιώξεις τους.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι είναι άκρως κουραστικό να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι… ελέφαντας, ωστόσο εσείς δεν πτοείστε από τις απόλυτες συμπεριφορές γιατί βλέπετε μπροστά!

Κριοί και Ζυγοί δεν είναι εύκολο ούτε να ηρεμήσετε, ούτε να αποκτήσετε ότι σας λείπει, συνεχίστε την προσπάθεια και βλέπετε…

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει… αναταράξεις

Ο Ερμής από τον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 31 Οκτωβρίου η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου και μας καλεί να επιστρέψουμε στο παρελθόν για να θεραπεύσουμε παλιές πληγές, λειτουργώντας και… χειρουργικά εάν χρειάζεται.

Είναι ένας καθαρτικός αλλά και πολύ συναισθηματικός κύκλος, που φέρνει τη διάλυση των φθαρμένων σχέσεων και επιτάσσει τον ξεμπέρδεμα κάθε λογής… κόμπων της ψυχής, και κατ΄επέκταση την αναγέννηση του εαυτού μας διαμέσου των άλλων.

Είναι ώρα για συζητήσεις που έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό, συγχώρεση, απολογία και ωμή ειλικρίνεια. Δεν αποκλείεται στο προσκήνιο να βρεθούν προδοσίες του παρελθόντος, αλλά κι ένα παλιό χρέος, επίσης, επενδύσεις του παρελθόντος ή ζητήματα κληρονομικά που καλούμαστε να τα αποσαφηνίσουμε.

Έντονη θα είναι η δυσπιστία και η καχυποψία όσον αφορά στα απώτερα κίνητρα των πράξεων των άλλων. Αξιοποιήστε το μυαλό σας και την αναλυτική σας σκέψη και επιστρατεύστε το ένστικτό σας για να απομακρύνεται συναισθηματικές κι άλλες… κουρτίνες, που τυχόν σας εμποδίζουν και να δείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια στα θέματα που σας απασχολούν, και να αποκαλυφθεί ολοκάθαρη η συνολική εικόνα.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό απομακρύνει τα εμπόδια και μέσα μπαίνουν ακτίνες φωτός και φρέσκος αέρας. Αναπνεύστε τον, ανακαλύψτε ξανά τη δύναμή σας, αναγεννηθείτε, κι ανανεωθείτε.

Ταυτόχρονα μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και μην παραδίνεστε στην παρόρμηση. Διοχετεύστε τη συναισθηματική ενέργειά σας σε δημιουργικά και πνευματικά έργα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να προσέχουν να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024