Μανιτάρια με φιστίκια Αιγίνης
Ένα γρήγορο πιάτο με λίγα υλικά
Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 13΄
Υλικά (για 4 μερίδες)
1 κιλό μανιτάρια πορτομπέλο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
4 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα
2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Διαδικασία
Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και σοτάρουμε τα μανιτάρια για περίπου 3 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα γύρω στα 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα φιστίκια και μετά από λίγο το μπαλσάμικο. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε. Σερβίρονται ζεστά, πασπαλισμένα με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Πηγή: Γευσιγνώστης
- Σοκ και δέος στις ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν απέναντι στο φοιτητικό κίνημα που στηρίζει τη Γάζα με drones και βία
- Φυλάκια στο Καστελλόριζο επισκέφθηκε ο Δένδιας – Κατέθεσε στεφάνι στο μνήμα της «Κυράς της Ρω»
- «Δεν νομίζω πως η Μακάμπι έχει καμία τύχη στο 5ο ματς»
- Influencers: Σκληρή μάχη για την παγκόσμια πίτα των 21 δισ. ευρώ
- Σλοτ: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο με Λίβερπουλ, κάθομαι εδώ με το έμβλημα της Φέγενορντ στο στήθος μου»
- Ο CEO που προσέλαβε τη σύζυγο, έκανε Sir τον σκύλο τους και… γκρέμισε μια τράπεζα