Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άδειασμα Γεροβασίλη σε Πολάκη : Εμείς κινούμαστε θεσμικά

Άδειασμα Γεροβασίλη σε Πολάκη : Εμείς κινούμαστε θεσμικά

Απαντώντας αναφορικά με τις δηλώσεις Πολάκη ότι δεν πρόκειται να φύγει από την επιτροπή η Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για «προσωπική άποψη» του πρώην αναπληρωτή υπουργού

Μια «ενδιάμεση λύση» ζητά η Ολγα Γεροβασίλη, αναφορικά με την προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αδειάζοντας τον Παύλο Πολάκη.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Βουλής, κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τις δηλώσεις Πολάκη ότι δεν πρόκειται να φύγει από την προανακριτική επιτροπή.

«Προσωπική η άποψη Πολάκη»

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση Πολάκη ότι θα παραμείνει μέσα στην επιτροπή ό,τι και να γίνει η κ. Γεροβασίλη απάντησε: «Είναι προσωπική άποψη του κ. Πολάκη, δεν έχουμε αποφασίσει, εμείς κινούμαστε θεσμικά. Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον πρόεδρο να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του στην επιστολή μας», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη.

«Υπάρχει ενδιάμεση λύση»

Αναφορικά με αν η μόνη λύση είναι η ακύρωση της χθεσινής απόφασης της πλειοψηφίας απάντησε ότι «δεν είναι μόνο αυτή, μπορούμε να πάμε σε ενδιάμεση λύση κάτι που θα εξαρτηθεί από τον πρόεδρο». Απαντώντας για το αν αυτή η λύση θα μπορούσε να είναι μια νέα γνωμοδότηση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής σημείωσε:  «Ναι, θα μπορούσε να είναι και αυτό» απάντησε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024