Τέλος ο Σπανός από τον Λεβαδειακό
Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τελευταίο για τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο του Λεβαδειακού καθώς ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του με τη διοίκηση της ομάδας να την κάνει δεκτή.
Παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός. Μετά την ήττα με 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο πρώην πλέον προπονητής των Βοιωτών υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό.
Ο κ. Σπανός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση η οποία την έκανε δεκτή. Πριν από λίγο, ο κόουτς γνωστοποίησε την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές και τους αποχαιρέτησε τονίζοντας την πεποίθησή του ότι, παρά το κακό ξεκίνημα, υπάρχουν οι δυνατότητες, αλλά και οι προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 1.
Ο Λεβαδειακός ευχαριστεί τον Δημήτρη Σπανό για την εργατικότητα και το ήθος του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία στη συνέχεια.»
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια
- Τζέσικα Άλμπα – Κας Γουόρεν: Οριστικός χωρισμός – Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών τους
- Άρης: Η 5η θέση και η Ευρώπη περνάει από τον Βόλο – Πάει για βασικός ο Κουαμέ
- Politico για Διάσκεψη Μονάχου: Η Ευρώπη ξοδεύει περισσότερα για την Αμυνα – Μπορεί να σηκώσει κεφάλι στις ΗΠΑ
- Οι έξι «μάχες» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Eurobank Equities on Metlen: Resilient Profitability, Target Price of 56.20€

