Σαλάτα με ωμό κολοκύθι, καρότο και φέτα
Το ξύσμα λεμονιού και ο άνηθος της δίνουν ένα εξαιρετικό άρωμα.
Spotlight
Προετοιμασία 20΄
Υλικά (για 2-4 μερίδες)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμός από 1 μέτριο, ακέρωτο λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
3 κολοκυθάκια, σε λεπτά μπαστουνάκια
3 μικρά καρότα, σε φλοίδες με το πίλερ
3 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
100 γρ. φέτα, τριμμένη
Διαδικασία
Ετοιμάζουμε σε ένα μικρό μπολ το ντρέσινγκ χτυπώντας με έναν αβγοδάρτη το λάδι, τον χυμό λεμόνι και λίγο αλατοπίπερο. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.
Πηγή: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις