Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν : Συζητά με τις ΗΠΑ για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Κιμ Καρντάσιαν : Συζητά με τις ΗΠΑ για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αποδείξει ότι διαθέτει πρόσβαση ακόμη και στον Λευκό Οίκο, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και όχι μόνο

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το πλέον αναγνωρίσιμο άτομο αρμενικής καταγωγής.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αποδείξει ότι διαθέτει πρόσβαση ακόμη και στον Λευκό Οίκο, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και όχι μόνο.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ένα θέμα που προωθεί, μέσω των υψηλών της επαφών, είναι η καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, ιδιαίτερα δε, από την αμερικανική κυβέρνηση.

Οι συζητήσεις της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάστηκε κατά τη 2η ημέρα του Παγκοσμίου Συνεδρίου Τεχνολογιών και Πληροφορικής που διεξάγεται στο Ερεβάν και δήλωσε αποφασισμένη να προωθήσει με όλες τις δυνάμεις της την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Λευκό Οίκο για το συγκεκριμένο θέμα.

«Μιλάω για αυτό στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, δεν είχα ιδιωτική συνομιλία γι ‘αυτό με τον πρόεδρο, αλλά μιλάω γι’ αυτό με τους συμβούλους του και αυτός είναι ο στόχος μου και δεν θα το εγκαταλείψω», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν, παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο άγνωστο στον πολύ κόσμο.

Την Τρίτη το μεσημέρι, η Κιμ και η αδελφή της Κούρτνεϊ επισκέφθηκαν το Μνημείο του Dzidzernagapert για το μνημόσυνο της Αρμενικής Γενοκτονίας και υπέβαλε τα σέβη της στα θύματα της αποφράδας εκείνης περιόδου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024