Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιάνος στο One Channel: Αν έχεις μάθει να δουλεύεις σκληρά η Βουλή είναι παιχνιδάκι

Καλλιάνος στο One Channel: Αν έχεις μάθει να δουλεύεις σκληρά η Βουλή είναι παιχνιδάκι

Στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Για τις αλλαγές στο καιρό σημείωσε πως «η Κλιματική Αλλαγή έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Βλέπουμε ακραία φαινόμενα συχνότερα από ότι παλαιά. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συντείνουν στην γρήγορη διάδοση και μετάδοση αυτών των εικόνων αλλά και των γεγονότων».

Σχετικά με το επάγγελμά του και αν υπάρχει «εντολή» να είναι εγκρατείς στις προβλέψεις τους, σημείωσε πως «δεοντολογία δεν υπάρχει στο επάγγελμα. Προσωπικά δεν είμαι συγκρατημένος. Ότι βλέπω το λέω. Έτσι πρέπει να κάνουν οι μετεωρολόγοι». Δήλωσε λάτρης του χειμώνα και τόνισε πως «όταν περιμένουμε ακραία μεταβολή του καιρού μέσα στο χειμώνα, δεν κοιμάμαι το βράδυ. Νιώθω απεριόριστη χαρά, σαν το παιδάκι που τους παίρνεις Playstation για να παίξει».

«Έγινα μετεωρολόγος γιατί μου αρέσουν οι ακραίες μεταβολές του καιρού» πρόσθεσε. Για την ενασχόληση του με την πολιτική τόνισε πως «αν στη ζωή σου έχεις δουλέψει σκληρά, έχεις εργαστεί, ξέρεις τι σημαίνει να μένεις άνεργος, να δουλεύεις 12 ώρες για 700 ευρώ, η Βουλή είναι παιχνιδάκι. Δουλεύουμε κι εκεί σκληρά. Όταν έρχονται πολλά νομοσχέδια, μπορεί να είμαστε στη Βουλή 12 και 15 ώρες, αλλά αν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις από μικρό παιδί, είναι αλλιώς».

«Μπαίνοντας στη Βουλή βλέπεις έναν άλλο κόσμο και λες θέλω να δώσω το 100% όπως το έδινα στον ιδιωτικό τομέα για να βοηθήσω τη χώρα μου. Δεν μπήκα στην πολιτική γιατί δεν είχα να δουλέψω. Ούτε ο πατέρας μου ήταν υπουργός. Μπήκα στην πολιτική για να βοηθήσω τον τόπο. Είμαι απλός άνθρωπος που θα συνεχίσω να παράγω έργο» πρόσθεσε. Αναφορικά με το προσφυγικό, επεσήμανε πως «το ζήτημα από προσφυγικό έγινε μεταναστευτικό.

Το 2015 το 75% των εισερχομένων στη χώρα μας ήταν Σύριοι. Σήμερα το 50% είναι Αφγανοί και Πακιστανοί. Το φαινόμενο εντείνεται. Αυξάνονται οι ροές. Πρέπει να υπάρξει μια συγκεκριμένη στρατηγική. Προσωπικά δεν ενστερνίζομαι την άποψη ότι δεχόμαστε επίθεση. Όμως εφόσον γίνει ο διαχωρισμός προσφύγων – μεταναστών, πρέπει να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των προσφύγων.

Θα κοιτάξουμε τους πρόσφυγες. Αλλά από την άλλη η χώρα δεν αντέχει το βάρος να σηκώσει όλους τους οικονομικούς μετανάστες της Ανατολικής Μεσογείου. Χρειαζόμαστε βοήθεια από τους Ευρωπαίους εταίρους».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024