Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Καλλιάνος στο One Channel: Η κυβέρνηση θα διασώσει τη ΔΕΗ

Γ. Καλλιάνος στο One Channel: Η κυβέρνηση θα διασώσει τη ΔΕΗ

Στην εκπομπή One Direct Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, όπου μίλησε για την ΔΕΗ, τις τροπολογίες αναφορικά με τα εργασιακά και τις συντάξεις

Στην εκπομπή One Direct Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, όπου μίλησε για την ΔΕΗ, τις τροπολογίες αναφορικά με τα εργασιακά και τις συντάξεις.

«Η ΝΔ θα προσπαθήσει να διασώσει τη ΔΕΗ, η οποία είναι ένα βήμα πριν από την κατάρρευση» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μνημονεύοντας τον κ. Χατζηδάκη, ο βουλευτής επιβεβαίωσε πως δε θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Για το «φάουλ» της κυβέρνησης σχετικά με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής, ο κ. Καλλιάνος σχολίασε πως αυτό είναι κάτι που δε θα ξανασυμβεί και πως «έχει διαφορά να καταθέτεις τροπολογίες που περιλαμβάνουν αντιλαϊκά μέτρα και άλλο να φέρνεις τροπολογίες με θετικά μέτρα για τους πολίτες».

Για την κατάργηση της αιτιολογημένης απόλυσης, ο βουλευτής εξήγησε πως «η τροπολογία ήρθε για να ισορροπήσει την αναλογία προσλήψεων και απολύσεων» και σκοπός της κυβέρνησης είναι «να μη στιγματίζεται ο εργαζόμενος».

Τέλος, για τα επικείμενα ταξίδια του πρωθυπουργού, ο κ. Καλλιάνος υποστήριξε πως «θα προσπαθήσει να πείσει τους δανειστές να ελαττωθούν τα πλεονάσματα του 3,5% μέχρι το 2022 και πως η ανάπτυξη θα έρθει με μεταρρυθμίσεις που θα ανακουφίσουν τις τσέπες των πολίτων και θα προσελκύσουν επενδυτικά ενδιαφέροντα».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024