Η ιαπωνική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης εκδοχής του δημοφιλούς της crossover η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της από τις αρχές της επόμενης χρονιάς, με στοχευμένες αλλαγές σε ό,τι αφορά την αισθητική, την ψηφιακή τεχνολογία και το πλαίσιο καθώς και με εμπλουτισμένη γκάμα επιλογών στους κινητήρες.
Ξεκινώντας από τις στοχευμένες αισθητικές αναβαθμίσεις, το C-HR διαθέτει ανασχεδιασμένα κεντρικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ξαναγραμμένα γρίλια και προφυλακτήρα προς όφελος μιας πιο δυναμικής εικόνας ενώ στο πίσω τμήμα, ξεχωρίζουν ο ανασχεδιασμένος αεροδυναμικός διαχύτης με λεπτομέρειες από χρώμιο, τα LED φώτα και ένα γυαλιστερό μαύρο spoiler.

Στο εσωτερικό του C-HR φιλοξενείται ένα βελτιωμένο σύστημα infotainment το οποίο υποστηρίζει αυτόματα updates και διαθέτει αναβαθμισμένες εκδόσεις χαρτών για το σύστημα πλοήγησης καθώς και τις τελευταίες εκδοχές των λογισμικών Apple CarPlay και Android Auto.

Στην ανανεωμένη γκάμα κινητήρων περιλαμβάνεται το γνώριμο υβριδικό σύνολο των 122 ίππων αποτελούμενο από κινητήρα 1,8 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ αλλά και ένα ισχυρότερο, επίσης υβριδικό σύνολο ισχύος 184 ίππων στο οποίο τον πρώτο λόγο έχει ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα βάσει των νέων αυστηρότερων προδιαγραφών WLTP, έχουν διαμορφωθεί σε 109 γρ./χλμ. για την έκδοση των 122 ίππων και σε 118 γρ./χλμ. για την έκδοση των 184 ίππων.

Στην περίπτωση της δίλιτρης και ισχυρότερης υβριδικής έκδοσης, έχουν πραγματοποιηθεί βελτιώσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση με την υπόσχεση περισσότερης άνεσης καθώς και τροποποιήσεις στο σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού για καλύτερη απόκριση. Η Toyota, έχει βελτιώσει επίσης και την ηχομόνωση ανεξαρτήτως έκδοσης κινητήρα.

Γράψτε το σχόλιο σας