Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο πήρε σκυτάλη από το Λονδίνο, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας και τις προτάσεις ταλαντούχων σχεδιαστών, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

Από τα highlights της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, που φιλοξενήθηκε στην ιταλική μητρόπολη του στυλ, ήταν φυσικά η πασαρέλα της Jennifer Lopez στο fashion show του οίκου Vercase, με τη λατίνα σταρ να βάζει «φωτιά» στο catwalk, φορώντας το ίδιο φόρεμα μετά από 20 χρόνια. Ένα φόρεμα που λίγοι ξέρουν πως έγινε η αιτία για να «γεννηθεί» το Google Search Image, καθώς ο αριθμός των αναζητήσεων στο Διαδίκτυο, μετά την εμβληματική εμφάνιση της Lopez, στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy το 2000, εκτοξεύτηκαν.

Δείτε ακόμα – Οι καλύτερες street style στιγμές από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Από τις 17 έως τς 23  Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις πασαρέλες, τις στιλιστικές προτάσεις κορυφαίων οίκων μόδας και σχεδιαστών όπως Bottega Veneta, Emporio Armani, Max Mara, αλλά και Alberta Ferretti, Missoni για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020.

Στις δυνατές στιγμές της φετινής Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, συμπεριλαμβάνεται και το fashion show του ιταλικού οίκου μόδας Moschino, με τον σχεδιαστή Τζέρεμι Σκοτ να αντλεί έμπνευση από τον πρώιμο Πικάσο, τον Πικάσο του κυβισμού, τον Πικάσο του κολάζ και να παρουσιάζει ένα εντυπωσιακή συλλογή, με τα μοντέλα να μεταμορφώνονται σε ζωντανούς πίνακες.

Επειδή ωστόσο η μόδα δεν γράφεται μόνο πάνω σε πασαρέλες και μέσα από φαντασμαγορικά fashion shows, αλλά και στους δρόμους, στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες street style στιγμές από την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.