Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναόμι Κάμπελ : Τα λόγια της για τον Υves Saint Laurent

Ναόμι Κάμπελ : Τα λόγια της για τον Υves Saint Laurent

Ενόψει της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, το «κακό κορίτσι» του μόντελινγκ, Ναόμι Κάμπελ, περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Saint Laurent ενώ αφιέρωσε και μερικά συγκινητικά λόγια στο πρόσωπο - ψυχή του οίκου.

«Υves Saint Laurent, πίστεψες σε μένα και στάθηκες στο πλευρό μου όταν το χρειαζόμουν περισσότερο. Eυγνώμων για σένα και όλες τις αναμνήσεις που φτιάξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Μας λείπεις αγαπημένε». Με αυτά τα λόγια η πασίγνωστη Ναόμι Κάμπελ ευχαρίστησε τον πρόσωπο πίσω από τον οίκο υψηλής ραπτικής για τα πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Ανάρτησε παράλληλα μία φωτογραφία της, παρέα με τον μεγάλο μόδιστρο, από ένα παλαιότερο σόου του οίκου. Η Ναόμι σε νεαρή ηλικία ποζάρει δίπλα από τον μεγάλο Yves Saint Laurent, φορώντας δημιουργία του ενώ τον χαρακτήρισε και ως «καλόκαρδο, δημιουργική ευφυΐα και οραματιστή της μόδας».

Ενόψει της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, το «κακό κορίτσι» του μόντελινγκ περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Saint Laurent και έλαμψε, για ακόμη μία φορά, φορώντας μία απαστράπτουσα εκδοχή του «Le Smoking».

Το πανέμορφο μοντέλο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το σόου για την καλοκαιρινή κολεξιόν του οίκου και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στο πέρασμά της.

Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, η Ναόμι δυναμική, ατίθαση και με το χαρακτηριστικό της «walk» έβαλε «φωτιά» στην πασαρέλα, αποτελώντας ίσως τον καλύτερο «επίλογο» κάθε σόου!

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024