Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες street style στιγμές από την Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου

Οι καλύτερες street style στιγμές από την Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου

Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης σε αυτούς του Λονδίνου, το στυλ συνεχίζει να ταξιδεύει στις μητροπόλεις της μόδας

Το στυλ ταξιδεύει και η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, έδωσε σκυτάλη στην Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου, σε ένα τετραήμερο γεμάτο με στυλ και μόδα.

Κάθε φορά που ξεκινούν τα Fashion Weeks η προσοχή στρέφεται στις μητροπόλεις τη μόδας και μένει εκεί για αρκετό καιρό. Από τις πασαρέλες, άλλωστε, αναδεικνύονται οι τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα, μαλλιά, αξεσουάρ

Έτσι από τις 13 έως τς 17 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις πασαρέλες, τις στιλιστικές προτάσεις κορυφαίων οίκων μόδας και σχεδιαστών όπως Burberry, Christopher Kane, Erdem, Simone Rocha, αλλά και Alexa Chung, Victoria Beckham για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020.

Catwalk VS Street Style

Οι πιστοί ακόλουθοι της μόδας, έδωσαν το δικό τους παρών στο καθιερωμένο ραντεβού με το στυλ, και παρέα με style icons και fashion influencers παρακολούθησαν με αμέριστο ενδιαφέρον επιδείξεις μόδας, που κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού και φυσικά και το δικό μας.

Νέα ταλέντα, αλλά και καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας, παρουσίασαν τις δικές τους στιλιστικές προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020, στο catwalk ενώ οι φωτογραφίες από το street style, ολοκληρώνουν την εικόνα που μπορούμε να σχηματίσουμε για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μίας ακόμα Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο.

Δείτε ακόμη – Οι καλύτερες street style στιγμές από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

To street style αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης, όχι μόνο γιατί δίνει ιδέες να συνδυάσουμε κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και να ανανεώσουμε το στυλ μας, αλλά και γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνει κανείς ενημερωμένος με τις τάσεις της μόδας.

Κι επειδή Εβδομάδα Μόδας χωρίς street style, δεν νοείται, καθίστε αναπαυτικά και keep scrolling για να δείτε κι εσείς τις εμφανίσεις που τράβηξαν δικαίως την προσοχή των φωτογράφων στο Λονδίνο, μεταφέροντάς μας τον fashion παλμό που επικράτησε για τέσσερις μέρες στη βρετανική πρωτεύουσα.

View this post on Instagram

On the way to @jw_anderson #LFW

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) on

View this post on Instagram

Still on sandals #LFW

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) on

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024