Τσιτσιπάς: Εγκατέλειψε λόγω αδιαθεσίας τον αγώνα με τον Μαναρίνο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του κόντρα στον Αντριάν Μαναρίνο και αποφάσισε να αποχωρήσει για προληπτικούς λόγους, με τον Γάλλο να παίρνει την πρόκριση
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά στην Ζουχάι της Κίνας, αφού ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Γάλλο Αντριάν Μαναρίνο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο 20χρονος τενίστας ζήτησε από τους γιατρούς να μπουν στο γήπεδο μιας και δεν ένιωθε καλά και τελικά κρίθηκε καλύτερο να αποχωρήσει, με τον αντίπαλο του να προκρίνεται στην επόμενη φάση του τουρνουά.
Η αναμέτρηση άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Τσιτσιπά, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4 δείχνοντας πως μπορεί να πάρει μια εύκολη νίκη. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ όμως αισθάνθηκε την αδιαθεσία με του γιατρούς να μπαίνουν στο κορτ και τον Στέφανο να επιλέγει να συνεχίσει το ματς.
Φανερά όμως επηρεασμένος από την υγεία του ηττήθηκε με 7-5 και ο Μαναρίνο ισοφάρισε σε 1-1, με τον Έλληνα πρωταθλητή να βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Οι γιατροί ξαναμπήκαν στο γήπεδο, του πήραν την πίεση και τελικά αποφασίστηκε πως πρέπει να εγκαταλείψει.
Αυτή θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Τσιτσιπά ώστε να ξεκουραστεί, καθώς το πρόγραμμα του τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά βεβαρημένο παίζοντας στο Davis Cup και Laver Cup.
Πλέον θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να εμφανιστεί έτοιμος στο China Open το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι στραμμένος στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.