Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμι Μουρ - Αστον Κούτσερ: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» αποκαλύψεων

Ντέμι Μουρ – Αστον Κούτσερ: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» αποκαλύψεων

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ για τη σχέση της και την αποτυχημένη εγκυμοσύνη της, με τον Άστον Κούτσερ, ήρθε η ώρα του διάσημου ηθοποιού να απαντήσει.

Μετά το «τσουνάμι» αποκαλύψεων της Ντέμι Μουρ για τη θυελλώδη σχέση της με τον Άστον Κούτσερ και την αποτυχημένη της εγκυμοσύνη, ο 41χρονος διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ήρθε η ώρα να απαντήσει μέσω Twitter.

Χωρίς να αναφερθεί στο όνομα της Ντέμι Μουρ, ο Άστον Κούτσερ, κάλεσε την Δευτέρα (24/9) τους θαυμαστές τους «να του στείλουν μήνυμα για την αλήθεια», σημειώνοντας πως αντιστάθηκε στο να δημοσιεύσει ένα «σαρκαστικό μήνυμα» επειδή σκέφτηκε την οικογένειά του – τη σύζυγό του Μίλα Κούνις και τα παιδιά τους, Γουάιατ και Ντιμίτρι, τεσσάρων και δυο ετών αντίστοιχα.

«Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί σε ένα πολύ σαρκαστικό μήνυμα. Μετά είδα τον γιο μου, την κόρη μου και την γυναίκα μου και το διέγραψα», έγραψε στο Twitter ο Άστον Κούτσερ και ενθάρρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους, να επικοινωνήσουν μαζί του, σημειώνοντας έναν τηλεφωνικό αριθμό.

«Για την αλήθεια, στείλτε μου μήνυμα», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο Άστον Κούτσερ. Το μήνυμα στον συγκεκριμένο αριθμό δίνει μια αυτοματοποιημένη απάντηση, που καλωσορίζει τους θαυμαστές στην «κοινότητά» του.

Τα «μέσα – έξω» έφερε η Ντέμι Μουρ

Η απάντηση του Άστον Κούτσερ έρχεται λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «Inside Out» με τα απομνημονεύματα της Ντέμι Μουρ, όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Κούτσερ και το πολύκροτο διαζύγιό τους  το 2013, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ηθοποιός την πίεζε για τρίο ενώ τον κατηγορεί επίσης ότι την απάτησε δυο φορές.

Η Ντέμι Μουρ δήλωσε ακόμα πως «έσπασε» την 20ετή αποχή της από το αλκοόλ, όταν ο Άστον Κούτσερ τής είπε πως «ο αλκοολισμός δεν είναι αλήθεια». Η ίδια, υποστηρίζει πως ο Άστον Κούτσερ την απάτησε δυο φορές αφού την πίεζε για να κάνουν τρίο, ενώ αποκαλύπτει και πως είχε μια κρίση σχεδόν θανατηφόρα, από υπερβολική δόση, μετά τον χωρισμό τους το 2012.

Δείτε ακόμα – Αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ για τις απιστίες του Κούτσερ

Σε συνέντευξή της στην Έλεν Ντε Τζένερις, η Ντέμι Μουρ εξήγησε πως είχε προειδοποιήσει τον Άστον Κούτσερ για την έκδοση του βιβλίου καθώς σε αυτό περιγράφει πώς έμεινε έγκυος -ήταν κορίτσι και σκόπευαν να την ονομάσουν Τσάπλιν Ρέι- αλλά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μουρ απέβαλε, γεγονός που την οδήγησε σε εκτεταμένη χρήση ουσιών.

Η Ντέμι Μουρ εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Good Morning America» του αμερικανικού δικτύου ABC, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα παιδικά της χρόνια που σοκάρουν. Όπως δήλωσε η Ντέμι Μουρ στην κάμερα του ABC, oι δύο γονείς της ήταν αλκοολικοί,  η μητέρα της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με την διάσημη ηθοποιό να είναι εκείνη που τελικά την έσωσε. Η Μουρ αποκάλυψε επίσης ότι στα 15 της χρόνια, έπεσε θύμα βιασμού ενώ η μητέρα της την εκπόρνευσε για χρήματα.

Στην ίδια συνέντευξη η Ντέμι Μουρ, για πρώτη φορά έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία από το 2003 όταν ήταν έγκυος από τον Κούτσερ.

Όπως εξήγησε οι δυο τους προσπάθησαν ξανά να κάνουν παιδί μέσω εξωσωματικής αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αναφερόμενη στη σχέση τους, η 56χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε πως είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της επειδή προσπαθούσε να δημιουργήσει καινούρια με τον Κούτσερ.

Η Ντέμι Μουρ ήταν παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ, από το 2005 μέχρι το 2013, έχοντας πάρει διαζύγιο από τον Μπρους Γουίλις το 2000. Ο Κούτσερ παντρεύτηκε την Μίλα Κούνις το 2015 και μαζί έχουν δυο παιδιά.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024