Πρώτο γυμνό εξώφυλλο μετά από 28 χρόνια έκανε η Ντέμι Μούρ.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός πόζαρε για το εξώφυλλο του Harper Bazaar φορώντας μόνο ένα πελώριο φούξια καπέλο.

Η ηθοποιός που φιγουράρει γυμνή στο τεύχος Οκτωβρίου, επιλέγει να κάνει τη γυμνή φωτογράφηση σχεδόν 28 χρόνια μετά.

Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου σε κάθε ηλικία» αναγράφεται στο εξώφυλλο του περιοδικού και προσθέτει: «Δείξε καλύτερη γυμνή» σημειώνοντας πως η Ντέμι Μουρ τα αποκαλύπτει όλα, από την αγάπη, την απώλεια και την νίκη της ενάντια στις εξαρτήσεις.

Όταν η Ντέμι Μουρ έσωζε τη μητέρα της από την αυτοκτονία

Στη συνέντευξή της, η Ντέμι Μουρ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε καθώς πάλευε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία.

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω» λέει για την τραυματική εκείνη εμπειρία. Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά «κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

«Σαν γυναίκα μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν ορισμένες αξίες που κρατώ ιερές και σε αυτό το πνεύμα αποφάσισα να προχωρήσω στη ζωή μου» δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Ντέμι Μουρ, που πόζαρε γυμνή τελευταία φορά για εξώφυλλο περιοδικού το 1991.

 

Γράψτε το σχόλιο σας