Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανατρεπτική θηλυκότητα στις δημιουργίες της Molly Goddard

Ανατρεπτική θηλυκότητα στις δημιουργίες της Molly Goddard

Παίζοντας με τις αναλογίες και τον όγκο των υφασμάτων, η Molly Goddard, καταφέρνει να επαναπροσδιορίζει τη θηλυκότητα

Τις  δημιουργίες της Molly Goddard, τις έβαλε στη ζωή μας η Rihanna, επιλέγοντας τα ρούχα της σχεδιάστριας για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, ενώ και η Τζούντι Κόμερ, η τηλεοπτική «Villanelle» της δημοφιλούς σειράς «Killing Eve», πραγματοποίησε μία αξέχαστη εμφάνιση στη σειρά, φορώντας δημιουργία της Molly Goddard.

Στα πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η Molly Goddard παρουσίασε τη νέα συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, στο Seymour Leisure Centre στο Μέριλμποουν.

Δείτε ακόμη – Οι καλύτερες street style στιγμές από την Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου

Αν και το εμπορικό σήμα της Molly Goddard,  μετρά μόλις πέντε χρόνια ζωής, έχει ήδη αποκτήσει διαστάσεις cult, με την ταλαντούχα σχεδιάστρια, να έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Η τελευταία της συλλογή μάλιστα, χαιρετίστηκε από fashion editors και κοινό, ως η πιο περιεκτική από όλες όσες έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα.

«Γνώρισα τη δουλειά της Molly Goddard, λίγο μετά την πρώτη κολεξιόν της. Με εντυπωσίασε λόγω του συνδυασμού ομορφιάς και δύναμης. Λατρεύω τον τρόπο που δουλεύει το τούλι…, αψηφώντας το τι είναι ένδυμα για τη μέρα και τι είναι βραδινό» λέει η Φαρσίντ Μουσαβί, επικεφαλής του αρχιτεκτονικού γραφείου FMA.

«Παίζοντας με τις αναλογίες και τον όγκο του υφάσματος, η Molly Goddard, καταφέρνει να μεταδώσει μια απίστευτη αίσθηση βάθους. Φορώντας Molly σε κάνει να σκέφτεσαι τι είναι να είσαι κοριτσίστικη ή θηλυκή, γιατί τα κομμάτια της σου δίνουν, κυριολεκτικά και σωματικά, χώρο να αναπνεύσεις και να νιώσεις ελεύθερη» υπογραμμίζει η δημοσιογράφος και fashion blogger Σούζι Λάου.

«Η Molly Goddard φέρνει μια αίσθηση διασκέδασης και παιχνιδιού στη δουλειά της χωρίς να αφαιρεί την εγγενή φινέτσα της. Ποιος άλλος μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι τόσο σικ μέσα σε ένα φόρεμα μεγέθους οικογενειακού αυτοκινήτου… Μόνον η Molly» τονίζει η Νελ Καλόντζι, senior fashion editor στο AnOther Magazine.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024