Νέο είδος πολέμου με drones – καμικάζι
Tα drones μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρομοκρατικές συσκευές σε επιθέσεις προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.
Ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Όπλων, Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel για τις ασύμμετρες απειλές που προέκυψαν από τις μη – επανδρωμένες επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία.
Ο κ. Λιόλιος τόνισε ότι ακόμη και τα drones των 5οο ευρώ είναι ικανά να πραγματοποιήσουν ισχυρές και καταστροφικές επιθέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα microdrones, τα οποία έχουν μεγέθη σκαθαριού και είναι ικανά να προσβάλλουν στόχους, όπως το κεφάλι του εχθρού.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, τέτοιου τύπου εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρομοκρατικές συσκευές σε επιθέσεις προκαλώντας τεράστιες καταστροφές. «Τα drones έχουν μπει στη ζωή μας», κατέληξε ο κ. Λιόλιος
Πηγή: onetv.gr
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
- ΕΡΓΑΝΗ: Μειώθηκε o πραγματικός μέσος μισθός – Όνειρο απατηλό τα 1500 ευρώ μικτά
- Τσικνοπέμπτη: Τι είναι επικίνδυνο να προσφέρετε από το τραπέζι σας στα κατοικίδια
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
- Eurovision 2026: O Akylas αποθεώθηκε στο Χ – Τα σχόλια του κοινού
- Google Introduces Tool to Remove Personal Images from Search

