Ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές του δημοτικού μας τραγουδιού, ο Γιώργος Τζαμάρας, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο.
Ο Τζαμάρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Ρούμελη αλλά γνωστός σε όλη τη χώρα.
Τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Στερεάς Ελλάδας Πάνος Κοτρώτσος και άμεσα η σελίδα του δημοφιλούς καλλιτέχνη κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης και συμπαράστασης.
Ο Γιώργος Τζαμάρας, το «αηδόνι του δημοτικού τραγουδιού» όπως τον αποκαλούσαν οι χιλιάδες θαυμαστές του, που δεν έχαναν εμφάνισή του όπου κι αν βρισκόταν.
Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα Λαμίας.
Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στην Ταράτσα Λαμίας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.