Πώς «είδαν» τις εξαγγελίες Μητσοτάκη οι ιδιοκτήτες ακινήτων
Για την αναστολή του φόρου υπεραξίας των ακινήτων και την αναστολή για τρία χρόνια του ΦΠΑ στις νέες οικοδομές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από βήματος της ΔΕΘ μίλησε στην εκπομπή One Direct Weekend, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων
Για την αναστολή του φόρου υπεραξίας των ακινήτων και την αναστολή για τρία χρόνια του ΦΠΑ στις νέες οικοδομές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από βήματος της ΔΕΘ μίλησε στην εκπομπή One Direct Weekend, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, Στράτος Παραδιάς.
«Το σχέδιο της ενεργειακής, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης των κτιρίων ως ΠΟΜΙΔΑ το είχαμε δώσει σε όλα τα κόμματα. Πέρυσι, ο κ. Μητσοτάκης, ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το είχε εξαγγείλει. Εάν λάβει σάρκα και οστά αυτό το μέτρο θα αλλάξει η όψη των πόλεων συνολικά και η ζωή των πολιτών» σημείωσε ο κ. Παραδιάς και πρόσθεσε πως «περιμέναμε να ακούσουμε κάτι περισσότερο για το μέλλον των μειώσεων του ΕΝΦΙΑ».
Πηγή: onetv.gr
- Χαμός στο Χ από οργισμένους οπαδούς της Λίβερπουλ – «Διώξτε τον Σλοτ τώρα»
- Juliane Koepcke: Έπεσε από τα 10.000 πόδια μετά από πτώση αεροπλάνου και επέζησε μόνη στη ζούγκλα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Τότεναμ
- Τραμπ: Δεν κοιμάμαι σε συνεδριάσεις – Έχω μελανιές επειδή παίρνω μεγαλύτερη ημερήσια δόση ασπιρίνης
- LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι
- Πάτρα: Τρεις νεαροί αρπάζουν τα χρήματα από δύο παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα – Βίντεο ντοκουμέντο


