Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ομάδας προσκόπων που χάθηκαν στο φαράγγι του Ρίχτη στη Κρήτη, καθώς με την βοήθεια της Πυροσβεστικής βρήκαν τον δρόμο για την επιστροφή.
Σχετικά με το σημερινό περιστατικό, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ενημέρωσε ότι ομάδα Προσκόπων αποτελούμενη από 5 ανήλικα μέλη (ηλικίας 15-18ετών) και ένα συνοδό ενήλικο μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων έχασαν το προσανατολισμό τους ενώ κινούνταν σε χωματόδρομο, αναχωρώντας από το φαράγγι του Ρίχτη.
Αμέσως επικοινώνησαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία τους έδωσε οδηγίες για να εξέλθουν από αυτόν. Μόλις βγήκαν στον επαρχιακό δρόμο, κλιμάκιο της Π.Υ. διαπίστωσε ότι όλοι ήταν καλά στη υγεία τους.
Ήδη η ομάδα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου και θα διανυκτερεύσει. Οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη ενημέρωση από τον Αρχηγούς τους και δεν υπήρξε κανένας άλλος κίνδυνος.
Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση υποστήριξη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.