Επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί: Σε ισχύ η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction
Ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί ακινήτων μετά την μικρή διακοπή του Αυγούστου.
Ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί ακινήτων μετά την μικρή διακοπή του Αυγούστου.
Οι ελληνικές τράπεζες, όπως τονίζουν έγκριτοι νομικοί, αναμένεται να επιταχύνουν τους πλειστηριασμούς το επόμενο διάστημα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο του έτους για τη μείωση των «κόκκινων» δανείων.
Τουλάχιστον 45.000 ακίνητα πρόκειται να βγουν στο «σφυρί», μεταξύ των οποίων εμπορικοί και βιομηχανικοί χώροι και πολυτελή εξοχικά, αλλά ακόμα και πρώτες κατοικίες.
Πάντως όσοι θέλουν να «σώσουν» την πρώτη τους κατοικία θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι σε ισχύ το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Πηγή: onetv.gr
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
