Επιστρέφουν οι πλειστηριασμοί: Σε ισχύ η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction
Ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί ακινήτων μετά την μικρή διακοπή του Αυγούστου.
Ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί ακινήτων μετά την μικρή διακοπή του Αυγούστου.
Οι ελληνικές τράπεζες, όπως τονίζουν έγκριτοι νομικοί, αναμένεται να επιταχύνουν τους πλειστηριασμούς το επόμενο διάστημα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο του έτους για τη μείωση των «κόκκινων» δανείων.
Τουλάχιστον 45.000 ακίνητα πρόκειται να βγουν στο «σφυρί», μεταξύ των οποίων εμπορικοί και βιομηχανικοί χώροι και πολυτελή εξοχικά, αλλά ακόμα και πρώτες κατοικίες.
Πάντως όσοι θέλουν να «σώσουν» την πρώτη τους κατοικία θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι σε ισχύ το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Πηγή: onetv.gr
- Λέσβος: «Έμφραγμα» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τους κτηνοτρόφους – Χωρίς οχήματα αναχώρησε το «Νήσος Σάμος»
- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ζέλσον (vid)
- Η «Αποστολή» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – Γεροντιδάκης, Κακούρης, Νούσιας απαγγέλλουν ποιήματα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ οριακά «υιοθέτησε» την Ντρου Μπάριμορ
- Τορούν 2026: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Καραλή (vid)
- Ρώμη: Ισχυρή έκρηξη με δύο σοβαρά τραυματίες – Τρεις πολυκατοικίες κατέρρευσαν
