
Βεργίνης: «Ο λόγος που αποχώρησα από τον Άρη»
Ο Έλληνας γκάρντ Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του από τους κιτρινόμαυρους
Ο Δημήτρης Βεργίνης αποτελεί παρελθόν από τον Άρη και θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Πανιώνιο. Ο Έλληνας μέσος με επιστολή του αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του από το Αλεξάνδρειο.
Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει τα εξής:
«O Άρης είναι πάντα στη καρδιά μου είτε είμαι στην ομάδα είτε όχι. Μετά από μια περίεργη για εμένα χρονιά, θεωρώ ότι την δεδομένη χρονικά στιγμή, είναι καλύτερο να αποχωρήσω. Προσωπικοί λόγοι αλλά και το γεγονός ότι έχω πολλές οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και 8 χρόνια, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιηθεί, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Έχω χαρίσει χρήματα, έχω χάσει, και ποτέ δεν προσπάθησα να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση με τη στάση μου.
Εύχομαι ο Άρης να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να φτάσει στο σημείο να είναι μια υγιής οικονομικά ομάδα γιατί δεν αξίζει σε αυτή αλλά ούτε και στον κόσμο της να είναι σε αυτή την κατάσταση. Eπόμενος σταθμός στην καριέρα μου, ο Iστορικός Πανιώνιος, γνώριμα για εμένα λημέρια.
EIΣ TO EΠANIΔEIN…»
- Pierrakakis Heads to Washington for IMF and G7 Talks
- Amber Alert για την αρπαγή 6χρονου από τη Βουλιαγμένη
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
