
Ο Οθωμανολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος στο One Talk
Την άποψη ότι από ένας λαός της πρόληψης γίναμε λαός του ωχαδερφισμού διατύπωσε ο Οθωμανολόγος και διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Σταθακόπουλος.
Την άποψη ότι από ένας λαός της πρόληψης γίναμε λαός του ωχαδερφισμού διατύπωσε ο Οθωμανολόγος και διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Σταθακόπουλος.
Περιέγραψε γλαφυρά τα γεγονότα γύρω από τη ναυμαχία στο Ναυαρίνο λέγοντας ότι προσωπικά τη θεωρεί υπερτιμημένη και αποκάλυψε πως τουλάχιστον 9 καταγεγραμμένοι συγγενείς του ήταν έτοιμοι να πουληθούν σε σκλαβοπάζαρα την εποχή που ήταν στον Μοριά ο Ιμπραήμ.
Εξέφρασε την άποψη ότι ιστορικά ένας λαός δεν αποτυπώνεται όταν προχώρα σε συμβιβασμούς, αλλά όταν λέει όχι. Ακόμα σχολιάζοντας τη σύγχρονη Τουρκία δήλωσε πως βλέπει ότι ο Ιμάμογλου θα παγιδευτεί και θα αναγκαστεί να ρίξει τους τόνους αλλά και να στρατευτεί σιωπηρά πίσω από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έως και να τον διαδεχτεί.
Πηγή: onetv.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4): Δράση με Super League play out, τελικούς βόλεϊ και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Απιστία, ψέματα, αχαριστία: Η Megan Thee Stallion «έστειλε» τον Klay Thompson
- Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι τελικοί της Volley League
- Εκδήλωση μνήμης παρουσία Ζελένσκι για τα 40χρονα του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία
- Σε ποια χώρα στη Μέση Ανατολή σκέφτονται να διώξουν τις αμερικανικές βάσεις;



