Γεωργιάδης: Σε λίγους μήνες θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό
«Για κάθε μεγάλη επένδυση υπάρχουν προβλήματα που φαντάζουν μικρά, αλλά στερούν από την Ελλάδα δισεκατομμύρια και θέσεις εργασίας», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης
«Οι μπουλντόζες θα μπουν σε μερικούς μήνες στο Ελληνικό, θα πρέπει πριν να έχουν γίνει κάποια βήματα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας μάλιστα την προηγούμενη κυβέρνηση ότι άφησε 475 εκκρεμότητες για την συγκεκριμένη επένδυση.
Μιλώντας στον ANT1, επιβεβαίωσε πως η επένδυση του Ελληνικού προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ενώ όπως είπε το ίδιο συμβαίνει και με αυτήν της Αφάντου στη Ρόδο, για την οποία χθες έγινε σύσκεψη και στην οποία διαπιστώθηκε ότι «υπήρχαν εκκρεμότητες».
«Για κάθε μεγάλη επένδυση υπάρχουν προβλήματα που φαντάζουν μικρά, αλλά στερούν από την Ελλάδα δισεκατομμύρια και θέσεις εργασίας», είπε και τόνισε πως «γι’αυτό είμαστε εδώ για να τα λύσουμε».
«Έχω σκοπό να λύσω όσα περισσότερα προβλήματα μπορώ», σημείωσε και κάλεσε «κάθε επενδυτή να έρθει τώρα, που λύνουμε τα προβλήματα».
«Δε θα αφήσουμε τίποτα με το οποίο δε θα ασχοληθούμε. Όσοι θέλουν να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα, τώρα είναι η ώρα», είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθύνοντας νέο κάλεσμα στους επενδυτές και συμπλήρωσε πως «θα αφήσουμε πίσω την γκρίνια και τη μιζέρια».
- Μπουκώρος – Εξεταστική: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος
- Λεωφορεία: Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί στις 17 Δεκεμβρίου – Ποιες ώρες σταματούν τα δρομολόγια
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ