Το ερχόμενο φθινόπωρο ο Φώτης Σεργουλόπουλος πέρα από την επιστροφή του στην τηλεόραση του Alpha, κάνει ένα ακόμα νέο επαγγελματικό βήμα.
Από τη νέα θεατρική σεζόν ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Βυθούπολη».
Όπως έγραψε σε φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram από τις πρόβες τις παράστασης: «Εμείς θα αρχίσουμε τις βουτιές τον Νοέμβριο στη δίκη μας «Βυθούπολη» στο Παλλας. Με έναν αρχικολυμβητή που δε φοβάται τα βαθιά και με έχει ταξιδέψει σε ολοκάθαρα νερά. @fokasevagelinos μου έχεις χαρίσει απλόχερα τις ομορφότερες στιγμές μου. One more musical on my tiara @mariellasavvides@memosbegnis @iasonasmandilas@george_lebesis @giorgos_lempesis@idrakayne είστε υπέροχοι #voutiastivithoupoli», δηλώνοντας ευτυχισμένος με αυτό του το εγχείρημα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας