
Η ατμόσφαιρα στο Βικελίδης από την παρακάμερα του Αρης – ΑΕ Λεμεσού
Η ΠΑΕ ανάρτησε βίντεο με όμορφα στιγμιότυπα απο τη χθεσινή αναμέτρηση με τη κυπριακή ομάδα
Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να αποκτήσει προβάδισμα για τη πρόκριση του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Παρά την ισοπαλία, πάντως, οι οπαδοί του Άρη χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας τους μετά το τέλος του αγώνα, δίνοντας σύνθημα για τη πρόκριση.
Η ΠΑΕ Άρης ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια βίντεο με όμορφα στιγμιότυπα από τον αγώνα. Τόσο από την άφιξη της αποστολής στο Κλεάνθης Βικελιδης, όσο και από τις εξέδρες του γηπέδου.
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης:
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό






