
«Απασφάλισε» ο Αρκάς για το Μάτι: Κριτική και δάκρυα
Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την θλιβερή επέτειο της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Μάτι μετά τη φονική πυρκαγιά στις 23 Ιουλίου του 2018
Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την θλιβερή επέτειο της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Μάτι μετά τη φονική πυρκαγιά στις 23 Ιουλίου του 2018.
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από «μαύρη» εκείνη ημέρα, ο Αρκάς δημοσίευσε έναν σκίτσο με τον Ιούλιο δακρυσμένο να ζητά «συγγνώμη». Πάνω από το σκίτσο είχε το σχόλιο: «Γιατί κάποιος έπρεπε να το πει».
Λίγο νωρίτερα, με δυο αναρτήσεις από το… παρελθόν ο Αρκάς ασκεί σφοδρή κριτική στην πρώην -πλέον- κυβέρνηση και μιλά για το χιούμορ που δεν είναι… πάντα η λύση.
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
