Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Παπάζογλου : Η πρωτοβουλία που συγκίνησε τον Πανσερραϊκό

Τάσος Παπάζογλου : Η πρωτοβουλία που συγκίνησε τον Πανσερραϊκό

Ο Τάσος Παπάζογλου έγινε κάτοικος Αζερμπαϊτζάν, καθώς υπέγραψε με τη Ζίρα, η αγάπη του όμως για τον Πανσερραϊκό δεν θα σταματήσει και το απέδειξε περίτρανα

Η σχέση αγάπης μεταξύ του Τάσου Παπάζογλου και του Πανσερραϊκού δεν θα σταματήσει ποτέ και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός απέδειξε πως έχει στην καρδιά του την ομάδα που τον ανέδειξε.

O Παπάζογλου μετακόμισε στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν για λογαριασμό της Ζίρα και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Αζέρων από την νέα σεζόν. Ταυτόχρονα στάθηκε δίπλα στον Πανσερραϊκό στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που βιώνει, αγοράζοντας 40 εισιτήρια διαρκείας που θα διανεμηθούν σε φίλους των «λιονταριών».

Ο 30χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του στις Σέρρες και αναδείχθηκε μέσω της τοπικής ομάδας όταν αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το 2011 «έπιασε λιμάνι» με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς τίμησε «αθόρυβα»και με απόλυτο σεβασμό τις φανέλες αρκετών ελληνικών συλλόγων.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τον ευχαρίστησε με το σύνθημα: «Τάσο Παπάζογλου ψυχάρα για ΠΑΝΤΑ Πανσερραϊκάρα!», σε μία επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησης και αλληλοσεβασμού για την υπέροχη κίνησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: «Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ευχαριστούν θερμά τον γνήσιο Πανσερραϊκό, στην καρδιά και την ψυχή, Τάσο Παπάζογλου, για την μοναδικά τιμητική δωρεά που έκανε, στον σύλλογο που τον ανέδειξε, αγοράζοντας 40 εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 4, τα οποία και προσφέρει δωρεάν στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Το ευχαριστώ από την μεριά μας, είναι λίγο προς τον άνθρωπο Τάσο. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Παπάζογλου -που ανδρώθηκε, φορώντας την φανέλα με το «λιοντάρι της Αμφιπόλης» στο στήθος- καλή επιτυχία στη νέα του πρόκληση στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν και σύντομα τον περιμένουμε πίσω στα Σερραϊκά λημέρια, ώστε να κλείσει την καριέρα του, στην ομάδα της καρδιάς του.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντή».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024