
Μασούρας στο One Channel: Θα είμαστε 100% έτοιμοι κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν
Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League εμφανίστηκε ο Γιώργος Μασούρας
Στην ικανοποιητική εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στάθηκε ο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, Γιώργος Μασούρας, μιλώντας στο One Channel μετά τη λήξη του σπουδαίου φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας εν όψει του κρίσιμου προκριματικού με τη Βικτόρια Πλζεν, καθώς και στην δυναμική παρουσία των οπαδών στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».
«Είναι θετικό το γεγονός ότι κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Όμως δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, σίγουρα είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμοι. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το μηδέν, το οποίο σε διπλές αναμετρήσεις μετράει πάρα πολύ. Κρατάμε το θετικά, θα δούμε και τα αρνητικά. Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα είμαστε 100% έτοιμοι» είπε.
Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο υπογράμμισε «χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω την παρουσία των οπαδών μας. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Βλέπει ότι ανταποκρινόμαστε με ωραίο ποδόσφαιρο και θέληση μέσα στο γήπεδο, γι΄ αυτό και εμφανίστηκε τόσο δυνατά μέσα στο κατακαλόκαιρο».
ΠΗΓΗ: onetv.gr
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Eurovision 2026: Η Βίκυ Λέανδρος επέστρεψε στη Βιέννη μετά από 59 χρόνια
- Ηλιούπολη: Πιάστηκαν χέρι-χέρι και έπεσαν στο κενό ακούγοντας μουσική – Οι σημειώσεις που βρέθηκαν και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
- Eurovision: Έφτασε η ώρα του Akyla – Λεπτό προς λεπτό ο Ά ημιτελικός
- «Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει Γκατσίνοβιτς, αλλά ο παίκτης επιθυμεί να μείνει στην ΑΕΚ»

