
Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο One Channel: Η ΔΕΗ δεν έχει κανένα πρόβλημα
Συντελείται συνειδητή απαξίωση της ΔΕΗ προκειμένου να δικαιολογηθεί η ιδιωτικοποίησή της, σύμφωνα με τον Γιώργο Αδαμίδη.
Συντελείται συνειδητή απαξίωση της ΔΕΗ προκειμένου να δικαιολογηθεί η ιδιωτικοποίησή της, σύμφωνα με τον Γιώργο Αδαμίδη.
Μιλώντας στην εκπομπή One Direct, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ υποστήριξε ότι η εταιρεία δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν έγινε κάποια κακοδιαχείριση εκ μέρους της εταιρείας διαχρονικά.
Επιπλέον, διέψευσε τη δήλωση του αρμόδιου υπουργού ότι «δεν υπάρχουν χρήματα για να αγοραστούν κολώνες». Ακόμα, είπε ότι η έλλειψη ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ οφείλεται στο γεγονός ότι το 2013 η εταιρεία απεμπόλησε το δικαίωμα δωρεάν εκπομπής ρίπων αλλά και στις ανείσπρακτες οφειλές, οι οποίες κυμαίνονται στα 2,7 δισ. ευρώ.
Πηγή: onetv.gr
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα
