Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο One Channel: Η ΔΕΗ δεν έχει κανένα πρόβλημα
Συντελείται συνειδητή απαξίωση της ΔΕΗ προκειμένου να δικαιολογηθεί η ιδιωτικοποίησή της, σύμφωνα με τον Γιώργο Αδαμίδη.
Συντελείται συνειδητή απαξίωση της ΔΕΗ προκειμένου να δικαιολογηθεί η ιδιωτικοποίησή της, σύμφωνα με τον Γιώργο Αδαμίδη.
Μιλώντας στην εκπομπή One Direct, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ υποστήριξε ότι η εταιρεία δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν έγινε κάποια κακοδιαχείριση εκ μέρους της εταιρείας διαχρονικά.
Επιπλέον, διέψευσε τη δήλωση του αρμόδιου υπουργού ότι «δεν υπάρχουν χρήματα για να αγοραστούν κολώνες». Ακόμα, είπε ότι η έλλειψη ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ οφείλεται στο γεγονός ότι το 2013 η εταιρεία απεμπόλησε το δικαίωμα δωρεάν εκπομπής ρίπων αλλά και στις ανείσπρακτες οφειλές, οι οποίες κυμαίνονται στα 2,7 δισ. ευρώ.
Πηγή: onetv.gr
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)

