Προτεραιότητα της κυβέρνησης η μείωση της φορολογίας
Προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η μείωση της φορολογίας με το φορολογικό νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί μέχρι τις 10 Αυγούστου.
Συνεχείς οι συσκέψεις του Κ. Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο. Θέμα των συζητήσεων, η ατζέντα του 2019 και 2020 με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί και τα αναπτυξιακά μεταρρυθμιστικά προγράμματα της Νέας Δημοκρατίας.
Προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η μείωση της φορολογίας με το φορολογικό νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί μέχρι τις 10 Αυγούστου.
Το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει μείωση ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ στην εστίαση και φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις.
Επίσημη επίσκεψη των θεσμών το Σεπτέμβριο με την εκτίμηση της κυβέρνησης πως θα επικρατήσει κλίμα κατανόησης και δε θα υπάρχουν αντιδράσεις σχετικά με τα μεταρρυθμιστικά αναπτυξιακά προγράμματα που αυτή έχει προαναγγείλει.
Πηγή:onetv.gr
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας