Πνοή στην αγορά ακινήτων με παρεμβάσεις στη φορολογία
Στην τόνωση της κτηματαγοράς στοχεύει η κυβέρνηση, με το φορολογικό πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει στην Βουλή.
Στην τόνωση της κτηματαγοράς στοχεύει η κυβέρνηση, με το φορολογικό πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει στην Βουλή.
Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται τέσσερις παρεμβάσεις-κλειδιά, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ώθηση στον τομέα των αγοραπωλησιών ακινήτων.
Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν τη μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% εντός διετίας, την έκπτωση φόρου 40%-50% για αναβάθμιση κτιρίων, την αναστολή φόρου υπεράξιας στις αγοροπωλησίες και την τριετή αναστολή ΦΠΑ στην οικοδομική δραστηριότητα.
Το νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει και τα θετικά μέτρα για τις κατοικίες αναμένεται να έρθει στη Βουλή στις αρχές Αυγούστου.
Πηγή: onetv.gr
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία
- Δυσκολίες στον ύπνο; Ο φυσικός «σύμμαχος» που ενισχύει τη χαλάρωση του οργανισμού για να ζούμε κάθε μέρα στο maximum
- Αντετοκούνμπο: Ούτε κουβέντα για το μέλλον του και αιχμές για Ρίβερς… μέσω Σπανούλη
- Η γη της ελιάς: Ανατροπές και ένταση


