Τι σηματοδοτεί η αναγνώριση του Γκουαϊδό από την Ελλάδα
«Θετική κίνηση που θα ερμηνευτεί σωστά από τις ΗΠΑ» ήταν το σχόλιο του Άγγελου Αθανασόπουλου σχετικά με την αναγνώριση του Χουάν Γκουαϊδο ως προσωρινού προέδρου της Βενεζουέλας από την Ελληνική Δημοκρατία
«Θετική κίνηση που θα ερμηνευτεί σωστά από τις ΗΠΑ» ήταν το σχόλιο του Άγγελου Αθανασόπουλου σχετικά με την αναγνώριση του Χουάν Γκουαϊδο ως προσωρινού προέδρου της Βενεζουέλας από την Ελληνική Δημοκρατία.
Επιπλέον, μιλώντας στην εκπομπή One Report, o διπλωματικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα» αναφερόμενος στην παραλαβή των S-400 από την Τουρκία, χαρακτήρισε σημαντικό το που θα εγκατασταθούν γεωγραφικά ενώ υπενθύμισε ότι θα υπάρξουν άλλες δύο παραλαβές στο άμεσο προσεχές διάστημα.
Ακόμα, με αφορμή και τα τρία χρόνια από το πραξικόπημα στη γειτονική χώρα, σημείωσε ότι το θέμα των 8 αξιωματικών θα παραμείνει ως ένα «αγκάθι» στις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, τονίζοντας ωστόσο, ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δε μπορεί να κάνει κάτι, εφόσον υπάρχουν αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Πηγή: onetv.gr
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία