Ποια «αστέρια» θα ζητήσουν σταυρό στις 7 Ιουλίου
Τα πολιτικά κόμματα επιστρατεύουν ηθοποιούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους.
Με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων να έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, τα πολιτικά κόμματα επιστρατεύουν ηθοποιούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους.
Η τραγουδίστρια, Ραλία Χρηστίδου θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα στην Β Αθήνας. Η κ. Χρηστίδου ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και στις ευρωεκλογές. Με ανάρτηση της στο Facebook, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της. Υπενθυμίζεται ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος και εξελέγη.
Η Νέα Δημοκρατία «πόνταρε» στον χώρο του αθλητισμού και επέλεξε για το ψηφοδέλτιό της τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Τάκη Φύσσα, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική. Ο Τάκης Φύσσας που ανήκει στην «χρυσή» Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004 έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του.
Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν υποψήφια στο παρελθόν με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Μέρα25 την γνωστή συνθέτη και τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου. Υποψήφιος θα είναι και ο Ψαραντώνης, αδελφός του Νίκου Ξυλούρη, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Μέρα25.
Ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος θα βρίσκεται στη 12η, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.
- Ισπανία: Στα εργαστήρια συντήρησης αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας – Απορρίπτεται σενάριο δολιοφθοράς
- Γροιλανδία: MAGA, αλλά όχι του Τραμπ – Το κόκκινο καπελάκι της αντίστασης στον Αμερικανό πρόεδρο, ξεπούλησε
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
