Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΒMW Σειρά 8 Gran Coupe 2020: Ανεπίσημη πρώτη

ΒMW Σειρά 8 Gran Coupe 2020: Ανεπίσημη πρώτη

Οι πρώτες εικόνες της μεγαλύτερης σε μέγεθος έκδοσης αμαξώματος της νέας Σειράς 8 με τα διακριτικά Gran Coupe, αναδύθηκαν στο διαδίκτυο δίνοντας μια πρώτη γεύση των επιβλητικών προδιαγραφών της.

Μετά την επίσημη αποκάλυψη των εκδόσεων επιδόσεων της Σειράς 8 Coupe και Cabrio με την υπογραφή του M Division, η BMW επικεντρώνει το βλέμμα στην εξέλιξη της επόμενης προσθήκης στην γκάμα της 8άρας υπό την μορφή μιας επιβλητικής τετράθυρης έκδοσης.

Αν και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου, οι πρώτες εικόνες της Σειράς 8 Gran Coupe ήδη αναδύθηκαν στο διαδίκτυο δίνοντας μια γεύση από τις αναλογίες της ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο μέλλον θα υπάρξει και M8 Gran Coupe.

Κατά το τεκμήριο των εικόνων, η Gran Coupe έκδοση διατηρεί ανέπαφη την σχεδίαση του μπροστινού τμήματος σε σχέση με τις ήδη γνωστές εκδόσεις της 8άρας, ενώ προεκτείνει το μήκος της για την τοποθέτηση των δύο επιπλέον θυρών.


Εκτός από το δεδομένα αυξημένο μήκος που καθιστά την Gran Coupe την μεγαλύτερη έκδοση της γκάμας της Σειράς 8, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η αύξηση του μεταξονίου προς όφελος της ευρυχωρίας και της άνεσης των επιβατών του πίσω καθίσματος.

Η BMW έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις σε σχέση με την γκάμα κινητήρων καθώς θα μιμηθεί αυτή των ήδη γνωστών εκδόσεων της Σειράς 8. Αυτό σημαίνει ότι και η Gran Coupe θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, τις 840d και Μ850i με ισχύ 320 και 530 ίππων, αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξει δεδομένα έκδοση με την φροντίδα του M Division η οποία αναμένεται να φτάσει έως και τους 625 ίππους διεκδικώντας μια θέση μεταξύ των πολυτελών τετράθυρων GT επιδόσεων.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024