Βάνα Μπάρμπα: Μου έκανε πρόταση το ΚΙΝΑΛ – Αποθεώνει τη Γεννηματά
Η γνωστή ηθοποιός φέρεται να είναι στη λίστα με τα ονόματα που «παίζουν» για το κόμμα, με την ίδια να λέει πως της έχει γίνει ήδη πρόταση και την ενδιαφέρει να κατέβει, λόγω της Φώφης Γεννηματά.
Η Βάνα Μπάρμπα φαίνεται πως είναι έτοιμη να κατέβει στις Βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Η γνωστή ηθοποιός φέρεται να είναι στη λίστα με τα ονόματα που «παίζουν» για το κόμμα, με την ίδια να λέει πως της έχει γίνει ήδη πρόταση και την ενδιαφέρει να κατέβει, λόγω της Φώφης Γεννηματά.
«Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…», είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN.
Η Μπάρμπα έκανε και μια υπαινικτική αναφορά στην αποπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, παίρνοντας το μέρος της Φώφη Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts (σ.σ. τα κότσια), είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω»!
- Έρευνες: Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα συνδέονται με μακροζωία και καλύτερη υγεία
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας οι Ερυθρόλευκοι
- Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλέψαμε 177 ημέρες το 2025 για να πληρώσουμε φόρους
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
