
Νεκτάριος Φαρμάκης: Νέα εποχή, η θητεία μας θα είναι για όλους
«Σήμερα, οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε μία νέα εποχή», τόνισε ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
«Σήμερα, οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε μία νέα εποχή», τόνισε ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, σε δηλώσεις που έκανε στο εκλογικό του κέντρο στην Πάτρα, λίγη ώρα αφότου ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα των εκλογών του β’ γύρου.
Όπως πρόσθεσε ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος στηρίχθηκε από τη ΝΔ, «η νίκη δεν είναι προσωπική, δεν ανήκει σε έναν άνθρωπο, ούτε καν σε λίγους ή μερικούς, ανήκει σε όλους, ανήκει στο σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, που πάντα είχαν λιγότερα απ’ όσα άξιζαν.»
Μάλιστα, όπως επεσήμανε, «με την κοινωνία ξεκινήσαμε, στην κοινωνία απευθυνθήκαμε και με αυτή θα συνεχίσουμε», συμπληρώνοντας ότι «η δική μας θητεία θα είναι για όλους.»
Μετά την Πάτρα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα μεταβεί στον Πύργο και στη συνέχεια στο Αγρίνιο.
Να σημειωθεί, ότι με καταμετρημένο το 53,51% των εκλογικών τμημάτων της Δυτικής Ελλάδας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης λαμβάνει ποσοστό, περίπου 55,43%.
- Η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει ταχύτητα, λέει ο Πιερρακάκης – «Έργο win-win ο GSI»
- Στο νοσοκομείο της Σύρου από την Πάρο η Πέννυ Ρόγκα
- Ορέσνικ: Εκρήξεις χωρίς λάμψεις και παράξενοι ήχοι – Πώς εξηγούνται [βίντεο]
- Η Ηρώ Διώτη του ΜέΡΑ25 για την «κυβερνώσα Αριστερά» – «Τι έσκασε ξανά τώρα τελευταία στην πιάτσα;»
- Στο «Τ-Center» για τον τελικό της Euroleague και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Πυροβολισμοί στις Αρχάνες – Επεισόδιο μεταξύ νεαρών

