ΣΥΡΙΖΑ για ΚΙΝΑΛ: Επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων επεδίωκαν την ήττα μας
«Στις 7 Ιουλίου, όμως τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση»
«Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «στις 7 Ιουλίου, όμως, μπροστά στην εθνική κάλπη, τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση», και προσθέτει ότι «σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα αποφύγει τελικά να απαντήσει».
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- Ιταλία: Παραιτήθηκε και η υπουργός Τουρισμού στη σκιά της κυβερνητικής ήττας στο δημοψήφισμα
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος
- Το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο» στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, σε περίπτωση χερσαίας εισβολής των ΗΠΑ