ΣΥΡΙΖΑ για ΚΙΝΑΛ: Επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων επεδίωκαν την ήττα μας
«Στις 7 Ιουλίου, όμως τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση»
«Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του για τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «στις 7 Ιουλίου, όμως, μπροστά στην εθνική κάλπη, τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση», και προσθέτει ότι «σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα αποφύγει τελικά να απαντήσει».
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»


